Oldehove Tower


Eigentümer renzilla
knijnt
secrid


Typ Mosaik
24 / 7
Status 100% Online
Letzte Überprüfung 06/01/2019

Missionen 54
Gesamtlänge 32.49km
EFF 4.39
Gesamtzeit
Zu Fuß 11St. 08m / 12m 22s Ø
Per Fahrrad 5St. 10m / 05m 45s Ø

Portale 342  /  6.33 Ø
Unique Portale 313
Distanz Start / Endportal: 0 m

Hacks 337
Wegpunkt 5


Fortbewegungsmittel
Zu Fuß (0%)
Per Fahrrad (100%)
Auto (0%)
Mosaik
Barrierefreiheit
Anstrengung
Wegführung

Nächstliegende Mosaike:
- Fighting Falcon Leeuward...0 km
- Go Nuts for Donuts0.02 km
- Theater Romein0.31 km

Beschreibung

De Oldehove is an unfinished church tower in the medieval centre of the Dutch city of Leeuwarden. This GREAT banner will take you on a tour through the city. Start and finish at De Oldehove.

buten70,false

06-01-2019 13:03

Voor deze grote banner met voornamelijk hacken en af en toe cappen ben ik 6 uur op bezig geweest. Geparkeerd in de Oldehove parkeergarage en verder met de fiets. Starttijd 13.00 uur bij de Oldehove en eindtijd 19.30 uur, waarbij ik ongeveer 30 minuten pauze heb genomen bij missie 35.
De eerste missies leiden over voetpaden door de Prinsentuin en zijn prachtig. Ik voelde me bezwaard te fietsen, maar omdat het rustig was heb ik dit wel gedaan.
Even wat wetenswaardigheden om de banner goed te voltooien. Bij missie 6 is staat tweede portal De Verroeste Onschuld achter het hek bij de NHL Stenden hogeschool, maar staand tegen het hek uiteindelijk wel te bereiken. Tot en met missie 16 rondom het centrum zijn goed te doen, maar missie 17 gaf een probleem. Deze is pas na langdurig nieuwe missies laden uiteindelijk vindbaar. Probleem is dat aan het einde van missie 16 de volgende missie heel ver weg is, 797 meter. Dit wist ik niet. Terwijl ik in de omgeving van het Eagon gebouw sta met dichtbij heel veel andere missies. in het centrum die allemaal dichterbij zijn dan die bijna achthonderd meter. Om deze missie te vinden moet je eerst alle andere missies voorbij laten komen en dat zijn er veel in Leeuwarden .
De missie leidt mij naar het Zwette industrieterrein. Daarna gaat het van de westkant naar het zuidwesten van Leeuwarden om door Huizum-West weer vanaf het zuiden het centrum binnen te komen. Ik ben ondertussen bij missie 30. Daarna volgen de missies elkaar snel op. Na missie 32 ga je nog even het centrum weer uit om tot mijn verbazing weer in dezelfde wijk te noorden van de Groningerstraatweg uit te komen en een eerdere missie 4 in omgekeerde volgorde bij missie 34 moet doen. Het laatste portal van deze missie is dezelfde als het startportal van missie 35, ofwel 300 seconden wachten of een Multi Hack erop. Ik heb er een pauze met frieten van gemaakt en kon zo ook mooi even mijn handen ontdooien.
Weer jammer is dat het daarna weer gebeurt. Het laatste portal van missie 35 is dezelfde als de start van missie 36. Overigens zijn deze missies door het centrum erg mooi om te doen. De missies volgen elkaar nu snel op waarna het kris kras door het centrum weer naar de Oldehove gaat. Al met al is deze banner goed te doen en is het een aanrader.