Home Profil

Profil


Hailst0rm


Erstellt
Mosaike 1
Missionen gesamt 32 / 150
Gelöschte Missionen 0


# Name Portale Aktion
1 Ontdek de Zaanstreek 14/18 44 Der Reihe nach Bezoek bijna alle portals van de Zaanstreek en ontdek alle mooie plekjes. Startpunten van de missies zijn centraal gelegen en bereikbaar met OV. De missie is gemaakt om op de fiets te doen.
2 Puzzeltocht Zaanse Schans 17 Versteckte Mission Een puzzeltocht die je (historische) kennis van de Zaanse Schans en de Zaanstreek op de proef stelt.
3 Ontdek de Zaanstreek 3/18 40 Der Reihe nach Bezoek bijna alle portals van de Zaanstreek en ontdek alle mooie plekjes. Startpunten van de missies zijn centraal gelegen en bereikbaar met OV. De missie is gemaakt om op de fiets te doen.
4 Ontdek de Zaanstreek 4/18 40 Der Reihe nach Bezoek bijna alle portals van de Zaanstreek en ontdek alle mooie plekjes. Startpunten van de missies zijn centraal gelegen en bereikbaar met OV. De missie is gemaakt om op de fiets te doen.
5 Langs de Zaan - West 39 Beliebig Een tochtje langs de portals grenzend aan de Zaan. De westkant versie.
6 Fietsroute Zaandam 57 Der Reihe nach Een vastgesteld rondje door Zaandam langs bijna 60 portals waarbij er lekker doorgefietst kan worden. Start is op de Westzijde.
7 Ontdek de Zaanstreek 6/18 51 Der Reihe nach Bezoek bijna alle portals van de Zaanstreek en ontdek alle mooie plekjes. Startpunten van de missies zijn centraal gelegen en bereikbaar met OV. De missie is gemaakt om op de fiets te doen.
8 Ontdek de Zaanstreek 8/18 55 Der Reihe nach Bezoek bijna alle portals van de Zaanstreek en ontdek alle mooie plekjes. Startpunten van de missies zijn centraal gelegen en bereikbaar met OV. De missie is gemaakt om op de fiets te doen.
9 Ontdek de Zaanstreek 1/18 70 Der Reihe nach Bezoek bijna alle portals van de Zaanstreek en ontdek alle mooie plekjes. Startpunten van de missies zijn centraal gelegen en bereikbaar met OV. De missie is gemaakt om op de fiets te doen.
10 Ontdek de Zaanstreek 5/18 48 Der Reihe nach Bezoek bijna alle portals van de Zaanstreek en ontdek alle mooie plekjes. Startpunten van de missies zijn centraal gelegen en bereikbaar met OV. De missie is gemaakt om op de fiets te doen.
11 Ontdek de Zaanstreek 7/18 46 Der Reihe nach Bezoek bijna alle portals van de Zaanstreek en ontdek alle mooie plekjes. Startpunten van de missies zijn centraal gelegen en bereikbaar met OV. De missie is gemaakt om op de fiets te doen.
12 Ontdek de Zaanstreek 2/18 37 Der Reihe nach Bezoek bijna alle portals van de Zaanstreek en ontdek alle mooie plekjes. Startpunten van de missies zijn centraal gelegen en bereikbaar met OV. De missie is gemaakt om op de fiets te doen.
13 Ontdek het Kalf 14 Beliebig Buurtschap 't Kalf is een dorp binnen de stad Zaandam. Deze missie laat je zien dat er toch veel te beleven is. Van scholing tot winkelcentra, van sport tot religie, van kunst en cultuur tot plezier.
14 Langs de Zaan - Oost 30 Beliebig Een tochtje langs alle portals grenzend aan de Zaan. De oostkant versie