Home Profil

Profil


KnuffieAmore


Erstellt
Mosaike 2
Missionen gesamt 36 / 150
Gelöschte Missionen 0

Aktivität
Kommentare 4
Favoriten 426
ToDo Liste 2
Absolvierte Mosaike 79

Eingereichte Mosaike 2

Krimpen
   22-03-2018 20:45
Leuke banner, zit goed in elkaar als je deze lopend /fiets doet.
Ik heb deze met de auto gedaan wel moet je er af en toe eruit.
Door deze banner weer andere delen van krimpen gezien..

zoetermeer banner missie
   22-07-2017 0:13
Deze banner met auto / benenwagen gedaan.
Echt heel jammer dat de route echt niet tof is, ook op de fiets.. Ook sla je gigantisch veel portals over wat echt super zonde is.
Deze banner had veel korter kunnen zijn als deze beter in elkaar gezet zou zijn. O en overigens zou deze banner nagekeken moeten worden onderweg bij sommige portals waar je nauwelijks nog bij kunt, door hekken / afgesloten terrein en sommige portals bestaan überhaupt niet eens meer!
Verder wel leuk dat je weer nieuwe dingen ziet wat je nog niet wist enz.

Bassie Adriaan Tour
   20-01-2017 14:27
Leuke banner om te doen. Voor de fiets is deze banner goed in elkaar gezet.
Lopend is deze ook te doen, alleen ik zou deze banner dan wel in stukken hakken, vanwege dat portals te ver uit elkaar zijn.

Wat ik jammer vindt aan deze banner is dat je best veel portals overslaat, deze hadden makkelijk in de banner verwerkt kunnen worden.

Ik heb deze zelf in twee dagen gedaan, eerste dag heb ik de eerste zes missies lopend gedaan. Ik had mijn auto bij missie zes op de parkeerplaats gezet bij de van hogendorplaan.
Tweede dag heb ik de banner afgemaakt met de auto en lopend. Door het slechte weer was het met de auto niet te doen en je moet soms ook terug.
Ook veel geld kwijt doordat ik steeds auto moest parkeren bij het centrum om de missies lopend te doen.

Al met al wel unieke portals erbij en een banner ter herinnering aan vroeger..

My Precious Gorinchem
   23-11-2016 14:48
Deze banner gedaan vanwege het plaatje.

Het is zo ontzettend jammer dat er idd teveel dezelfde rondjes inzitten. De passphrases zijn onhandig als je deze banner doet met de auto. Je staat namelijk stil op de meest onmogelijke plekken terwijl er veel verkeer is. Tig keer verder moeten rijden en vervolgens weer terug vanwege het verkeer. Ook als je de vraag had gedaan moest je weer omkeren om weer een portal terug te gaan wat erg onlogisch is, om vervolgens weer om moeten te keren om de andere kant weer op te gaan.

Had gehoord dat dit voor een p8 farm was bedoeld maar aangezien het rondje daarvoor te groot is en ook het aantal rondjes zie ik dit niet zo snel gebeuren.