Home Profil

Profil


buffon73


Erstellt
Mosaike 5
Missionen gesamt 103 / 150
Gelöschte Missionen 0

Aktivität
Kommentare 55
Favoriten 3
ToDo Liste 0
Absolvierte Mosaike 62

Eingereichte Mosaike 0


# Name Portale Aktion
1 Rozengaard #4/18 6 Der Reihe nach Een route die zal beginnen en eindigen in de wijk de Rozengaard te Lelystad. In 18 missies zal je rondgeleid worden door de Atolwijk.
2 Rozengaard #8/18 6 Der Reihe nach Een route die zal beginnen en eindigen in de wijk de Rozengaard te Lelystad. In 18 missies zal je rondgeleid worden door de Atolwijk.
3 Natuurpark Lelystad Banner 11/12 7 Der Reihe nach Banner door heel het natuurpark. Je zult twee keer door het natuurpark gaan met deze banner, dubbel genieten dus! Dit is deel 11.
4 Rozengaard #7/18 6 Der Reihe nach Een route die zal beginnen en eindigen in de wijk de Rozengaard te Lelystad. In 18 missies zal je rondgeleid worden door de Atolwijk.
5 Rondje Epe 26 Der Reihe nach Een rondje epe, een van Gelderlandse meest touristische dorpen.
6 Rozengaard #2/18 6 Der Reihe nach Een route die zal beginnen en eindigen in de wijk de Rozengaard te Lelystad. In 18 missies zal je rondgeleid worden door de Atolwijk.
7 Rozengaard #9/19 6 Der Reihe nach Een route die zal beginnen en eindigen in de wijk de Rozengaard te Lelystad. In 18 missies zal je rondgeleid worden door de Atolwijk.
8 Rozengaard #10/18 7 Der Reihe nach Een route die zal beginnen en eindigen in de wijk de Rozengaard te Lelystad. In 18 missies zal je rondgeleid worden door de Atolwijk.
9 Sportief Lelystad 8 Der Reihe nach Sportief Lelystad brengt je bij verschillende sportverenigingen en sportcentra's in Lelystad. De missie start bij sportbedrijf Lelystad naast stadspark.
10 Natuurpark Lelystad Banner 7/12 9 Der Reihe nach Banner door heel het natuurpark. Je zult twee keer door het natuurpark gaan met deze banner, dubbel genieten dus! Dit is deel 7.
11 Rondje Golfresort Flevoland 9 Der Reihe nach Een rondje golfresort Flevoland te Lelystad.
12 RCN de jagerstee en haar omgeving 9 Der Reihe nach De missie start op het leukste vakantiepark van Nederland. Al meer dan vijftig jaar is RCN de Jagerstee hét bospark voor een vakantie met een 100% wild garantie. De missie start bij de poort.
13 Natuurpark Lelystad Banner 4/12 7 Der Reihe nach Banner door heel het natuurpark. Je zult twee keer door het natuurpark gaan met deze banner, dubbel genieten dus! Dit is deel 4.
14 Blauwe sloopkogel Wold 19 Beliebig De Wold in Lelystad, meestal lelijk groen, maak hem blauw en als dank deze medal!
15 Rozengaard #5/18 6 Der Reihe nach Een route die zal beginnen en eindigen in de wijk de Rozengaard te Lelystad. In 18 missies zal je rondgeleid worden door de Atolwijk.
16 Natuurpark Lelystad Banner 8/12 7 Der Reihe nach Banner door heel het natuurpark. Je zult twee keer door het natuurpark gaan met deze banner, dubbel genieten dus! Dit is deel 8.
17 Rozengaard #1/18 6 Der Reihe nach Een route die zal beginnen en eindigen in de wijk de Rozengaard te Lelystad. In 18 missies zal je rondgeleid worden door de Atolwijk.
18 Stadspark Lelystad 11 Der Reihe nach Een ronde langs alle portals in stadspark Lelystad.
19 Islamitisch Centrum Lelystad 8 Der Reihe nach Dit rondje brengt je langs de drie moskeën die Lelystad rijk is. (SI= Stichting Islamitisch centrum Lelystad)
20 Manege Lelystad Route 11 Der Reihe nach Start en eindig bij manage lelystad (SKWL) Een route langs de manage/buitenhof en het oostrandpark.
21 Bovenwater Lelystad 12 Der Reihe nach Een missie rond het bovenwater Lelystad.
22 50 Jaar Lelystad 41 Der Reihe nach In 2017 bestaat Lelystad 50 jaar. In deze 50 jaar heeft Lelystad mooie plekjes ontwikkeld. Deze tour brengt u langs deze plekken. Deze missie zal u meerdere dagen in beslag nemen.
23 Rozengaard #6/18 6 Der Reihe nach Een route die zal beginnen en eindigen in de wijk de Rozengaard te Lelystad. In 18 missies zal je rondgeleid worden door de Atolwijk.
24 Natuurpark Banner 22/30 6 Der Reihe nach Een banner door Natuurpark Lelystad. Je hackt de portals in het natuurpark 5x. Dit betekent dus dat je multi-hacks nodig hebt (36 stuks) of nog een keer terug moet komen!
25 Rozengaard #3/18 6 Der Reihe nach Een route die zal beginnen en eindigen in de wijk de Rozengaard te Lelystad. In 18 missies zal je rondgeleid worden door de Atolwijk.
Sacred Heart and Tour of Barcelona
   21-08-2019 12:06
Great banner, not that much crossing the roads like other banners in the city. Stoplights really slows you down.

Mission 3 got an edited portal, you have to walk 400 meters back and forward. I hope the Owner can edit this.

Banner is 24/7 but in mission 27 you got 1 portal at the edge of a park. If you got bad gps signal this portal can cause trouble at night. But should not be a problem.

Really digged this banner 5/5.

De Oude Markt
   11-08-2019 13:18
Makkelijke banner logisch in elkaar gezet.
Vergeet het lidwoord niet bij de laatste vraag:

Answer: De oude markt

Welcome To Antwerp
   04-08-2019 15:21
Good banner but the questions are stupid. Really frustrating banner because its hard to find soms answers.

Historisch Zwolle De Binnenstad
   22-06-2019 23:08
Tijdje terug gedaan, prima bannertje

Sassenpoort
   22-06-2019 12:44
Had hem een tijdje terug op de fiets gedaan, sloeg wel hoopjes portals over wat jammer was, verder logische route.

Rond het bolwerk Zwolle
   22-06-2019 12:42
In half uurtje gefietst, prima te doen

Lelystad Airport
   22-06-2019 12:25
Zelf met de fiets gedaan, prima te doen naar mijn idee

Jan Amos Comenius - Naarden
   22-06-2019 12:13
Alles op de fiets gedaan n.a.v. positieve geluiden over deze banner. Hij zit logisch in elkaar en trapt lekker door. Ik had hem rond etenstijd gedaan dus ook in de vesting zelf kon ik lekker doortrappen zonder veel op het publiek te hoeven letten.

Als ik toch een kritiek puntje mag uiten, de beginportal en de eindportal mogen van mij verwijderd worden uit de banner. Het is een rotonde portal en ligt ver (600meter) van de volgende portal af, ook van de vesting zelf.

Weinig waarde toevoegend naar mijn idee.

Dudok Town Hall
   22-06-2019 12:07
Prima banner, af en toe wat heen en weer portals maar prima te doen.

Een aantal vragen kan je niet ingame vinden en moet je gaan googlen wat soms (vooral de vraag over beeld en geluid) even tijd in beslag neemt. Ben eigenlijk geen fan van vragen in banners maar zo leer je wel wat over de omgeving, top

Stuur gerust een pm ingame of via telegram als je een antwoord niet weet, maar ik verwacht dat niemand er problemen mee gaat krijgen xf

#IngressFS Hilversum
   22-06-2019 12:04
Heerlijke banner, waren alle banners maar zo je kan hem heel snel doen als t niet druk is in het centrum, logische route en pakt bijna alles.

Epe Banner
   22-04-2019 21:36
Vandaag mijn eigen banner gedaan. Ik heb er ongeveer 4 tot 5 uurtjes over gedaan inclusief alles dicht linken. Ik denk dat je de banner in 3 uurtjes op de fiets kan doen met alleen hacken.

De banner moet je lopend of met de fiets doen. Lopend zijn sommige afstanden wel erg groot maar wel te doen. De auto zul je vaak moeten parkeren vooral op de hei en is dus niet aan te raden. De fiets is dus het beste vervoersmiddel, het liefst een mountainbike voor een aantal 'shortcuts' over zachtzand (paardenroutes).

Je start en eindigt op camping RCN de Jagerstee waar je gratis kan parkeren en naar de wc kan gaan. Ook kan je hier wat eten en drinken (softijs is aan te raden).

Nadat je op de Jagerstee bent begonnen ga je door het dorp Epe, zowel het centrum als de wijken eromheen (elke portal). Sommige portals in het centrum kom je twee keer langs, genoeg tijd zit daar tussen dus je hebt geen hs/mh nodig, ideaal als je het een beetje dicht wilt linken.

Bij missie 8 ga je naar een portal "oude man in de boom", dat is de laatste portal van de missie, om hier te komen is het aan te raden om bij de voorlaatste portal van deze missie weer terug onder het bruggetje te gaan, anders kom je er namelijk niet.

Vanaf missie 13 ga je richting de hei, allemaal prima te doen op de fiets. Alleen bij missie 14 kom je op een deel hei waar je officieel niet mag fietsen, het is een stuk van zo'n 800 meter. Maar je kan er wel fietsen als het niet druk is (niemand kijkt je raar aan als je dat doet).

Bij missie 16 kom je uiteindelijk bij graf van de dellen, na deze portal kan je het beste doorfietsen door het bos om het snelst bij de volgende portal te komen (gewoon de ingress paden volgen), ipv terug te fietsen en via de verharde weg te gaan, scheelt je een aantal minuten.

Bij missie 17, de haelberg moet je uiteindelijk naar recreatie terrein hertenkolk, je kan het beste via het bos (zacht zand, paardenroute) gaan (de route die google maps je zou aangeven). Dan ben je er in vijf minuten. Je kan prima in de berm fietsen waar wat verhard zand/gras/takjes liggen. Een andere optie is om om te fietsen via het verharde pad richting t harde en dan terug te gaan richting camping de Jagerstee. Je bent dan wel 5 a 10 minuten langer onderweg.

Uiteindelijk kom je weer terug op camping RCN de Jagerstee. Ik vond het zelf een logische route omdat ik al jaren in dit gebied kom en de binnendoorweggetjes/shortcuts ken. Ook als je hier voor de eerste keer komt, moet het prima te doen zijn denk ik. Het is niet een banner voor de meeste uniekjes, maar wel een mooie route rond het natuurgebied van gemeente Epe. De banner is 24/7, alleen in het donker niet aan te raden door de vele agressieve wilde zwijnen die actief zijn in dit gebied. Als beloning krijg je een banner wat de vlag van gemeente Epe is.

Tot slot:
Heb je vragen, stuur me gerust een bericht op telegram @buffon73Crystalic
   22-04-2019 10:15
Prima banner, eerste missies hebben we op de fiets gedaan, deel in het centrum gelopen.

Molen De Hoop
   22-04-2019 10:13
Prima banner, duurde iets meer dan een uur fietsend/lopend. Als je hem in combinatie met molendehoop, en oldhardewijck doet heb je zo'n 20 multihacks nodig.

Old Harderwiick
   22-04-2019 10:11
Prima banner, alleen zoals iohpeih zegt, de dolfinarium toren moet je 2x een heel stuk voor omlopen/fietsen, is nog steeds niet aangepast, verder prima - duurde zo'n 1.30-2 uur op de fiets/lopend. Als je hem in combinatie met molendehoop, en oldhardewijck doet heb je zo'n 20 multihacks nodig.

Harderwijk Banner
   22-04-2019 10:09
Prima banner, wel wat gezigzag, sommige delen mag je tijdens winkeltijd niet fietsen, als je hem in combinatie met molendehoop, en oldhardewijck doet heb je zo'n 20 multihacks nodig.

Oud Steenwijk ( Let op Wandelbanner )
   12-04-2019 13:04
Prima bannertje, staat wandelbanner, met de fiets zou die ook te doen zijn, je moet een keer een trap op en af maar dan moet je hem gewoon even optillen. Af en toe wat heen en weer geloop en slaat een paar portals over, maar niet aan geïrriteerd. Je komt bij een aantal portals 2keer dus ideaal om het dicht te fielden. In iets meer dan 2 uur gelopen, en ook dicht gelinkt/field.

Het Provinciehuis
   09-03-2019 13:18
Een van de betere banners.

Zojuist in iets meer dan een uur gefietst inclusief slopen, cappen en beetje linken.

Wel aantal verbeterpunten:
*1: je komt bij missie 4 of 5 langs schaakbord en daarna moet je naar de eye portal achter het ziekenhuis. Je kan hier niet doorsteken en moet 100meter teruglopen en dan via de achteringang van het ziekenhuis ernaartoe
- De maker had wss in het hoofd om er een "rondje" van te maken. Persoonlijk zou ik het eruit halen om er lekker de snelheid in te houden, het zijn maar 2 uniekjes meer die je nu pakt.

*2. Bij missie 7 en 8 (dacht ik) ga je twee rondes rond de zilverpark kade en een deel van het lelyplein, achteraf gezien was het prima, maar vooraf twijfel je of je de rest niet gaat overslaan.
-Het was beter geweest om deze twee samen te voegen zodat je gewoon elke portal op de route gelijk hackt i.p.v. om en om.

*3. De laatste missie gaat een beetje onnodig om. Denk je er bijna te zijn mag je nog bijna een km een rondje lopen/fietsen buiten het centrum om twee woonwijken langs. Ik dacht misschien heeft de missiemaker hier een logica bij zodat je portals niet dubbelhackt zodat je ook andere banners kan doen als je hier een dagje komt banneren, maar op het einde ga je alsnog een tweetal portals voor de tweede keer hacken.
-Misschien was de logica wel om er weer een rondje van te maken, maar voor de snelheid zou ik hem direct door laten gaan naar het station en provinciehuis.

Zoals gezegd, een van de betere banners, op een paar portals na pak je alle portals in Lelystad centrum.


The Water Nymph
   24-02-2019 10:45
Heerlijke banner, logische volgorde en slaat niets over. In precies 45 minuten gefietst. Ik heb wel portals full gedployd en wat ge yolo linkd aangezien je veel resos hackt. Ik denk als je alles met 1 reso wegzet en de stoplichten mee hebt je de banner wel in 30 minuten kan fietsen. Bij missie 23 heb je 3 heat sinks nodigt als je fietst aangezien je redelijk snel weer bij 3 dezelfde portals komt (ik zou nog 180 secs moeten wachten). Echt top banner!

Vector W8
   23-02-2019 17:51
Ongeveer 100 minuten in rustig tempo hardgelopen, je gaat erg veel heen en terug en slaat veel portals tussendoor over. Verder prima te doen.

Zwolle Banner
   22-02-2019 20:30
Simpele banner

Smurfendorp
   22-02-2019 19:57
In anderhalf uur gefietst, nu de autoweg weer open is (na onderhoud) en de fietspaden gerenoveerd zijn moet je hem een stuk sneller kunnen doen, 4x hetzelfde rondje die prima te rijden/fietsen is. Veel farm/knal plezier.

EXPOSURE
   22-02-2019 19:50
Prima banner, slaat wel veel portals over, in 1 middag gefietst samen met steigerend paard banner.

Art Tour Lelystad Centre
   22-02-2019 19:49
In 30mins te fietsen, in 1 middag gedaan samen met de exposure banner.

Blue Wold
   22-02-2019 19:47
Mijn eigen banner, je komt twee keer langs alle portals die je moet cappen/upgraden, let dus even op als je hem doet anders kost het je jarvis/adas. In een uur te lopen als je doorstapt.

Green Wold
   22-02-2019 19:46
Simpele banner, logische route. Te fietsen en te lopen.

SmurfenTour Lelystad Dec 2018
   22-02-2019 19:45
Prima te lopen en te fietsen, slaat wel wat portals over tegenwoordig door nieuwe toegevoegde portals.

Res Beerbanner
   22-02-2019 19:44
Prima fiets bannertje, ook te lopen, slaat wel wat portals over, 30mins over gedaan.

Centraal Weesp
   22-02-2019 19:42
Prima te lopen, laatste deel sla je wat portals over en worden de afstanden groter en is de fiets aangeraden. Heb hem in 45mins gefietst.

Muzenpark Banner Missie
   22-02-2019 19:41
Simpele banner in 15mins te lopen.

TSH Banner
   22-02-2019 19:38
In een trein overstap gedaan (25mins). Je hebt groene multihacks nodig en als je doorstapt ook groene/paarse heat sinks.

Grim Reaper Lelystad
   22-02-2019 19:36
Mooie banner, je hebt wel een aantal groene multi hacks nodig om hem in 1x door te lopen. Wij hebben er met een groep van iets meer dan 10 man inclusief de hele tijd fielden (omdat het telkens gesloopt werd) 5.5 uur over gedaan. Als je tussendoor even wat eet (genoeg eetgelegenheden zoals Tasty Wok, waar wij hadden gegeten) heb je geen multihacks nodig

Als je doorstapt en niet field in 3,5uurtjes wel te lopen en in 2 uurtjes te fietsen.

Doemere Enlightened vs Resistance
   22-02-2019 19:32
Ongeveer in 90 minuten gelopen, sommige portals kom je twee keer langs, terwijl er iets verderop nog genoeg unieke portals staan, jammer dat deze niet mee worden genomen in deze banner, verder prima te lopen door dit saaie centrum.

Day of the Dead
   22-02-2019 19:30
Mooie banner loopt snel door, iets meer dan een uur over gedaan

De Kap Nâh Bannâh
   22-02-2019 19:29
Prima banner, in iets meer dan een uur gelopen.

Deventer Van is Coming
   22-02-2019 19:27
Prima te doen, iets meer dan een uur over gedaan met de fiets.

Oud Deventer
   22-02-2019 19:26
Heel snel te doen als het niet druk is, in een half uurtje gefiest.

Deventer by Night
   22-02-2019 19:26
Mooie banner, in een uur gefietst.

Link Amp Kitten Deventer
   22-02-2019 19:25
Prima banner, in iets meer dan een uur te fietsen.

ADA In The Woods
   22-02-2019 19:22
Prima banner iets langer dan een uur mee bezig geweest op de fiets, let op in het centrum mag je tijdens winkeltijd niet fietsen.

Mooier Apeldoorn
   22-02-2019 19:18
Prima banner, ik heb hem op de fiets gedaan, heb er 2 halve-middagen over gedaan op de (race)fiets, denk dat je er rustig fietsend zon 4-5 uur mee bezig bent.

Missie 1-24 kan je lopend doen, daarna is een fiets echt aan te raden. Let op in het centrum mag je niet fietsen.

Route zit erg logisch in elkaar en slaat weinig portals over, erg tevreden over deze banner en ook een mooi aandenken.

Zomer Nederland
   22-02-2019 19:14
Prima banner, in anderhalf uur te fietsen/lopen, wel 1 waypoint waarvoor je even moet zoeken, parkeergarage in en je kan erbij, voor sommige telefoons een pijnpunt.

Lente Nederland
   22-02-2019 19:11
Prima banner, in uurtje te fietsen,

Winter Nederland
   22-02-2019 19:10
Prima banner, in uurtje te fietsen, let op in het centrum mag je tijdens winkeltijd niet fietsen.

Herfst Nederland
   22-02-2019 19:09
Prima banner, in 2,5 uurtjes gefietst met slopen meegerekend

Cyberhack Apeldoorn
   22-02-2019 19:07
Prima banner, in 2 uurtjes gefietst, let op, in het centrum mag je niet fietsen tijdens winkeltijd, ze controleren hier streng op

HorizonView
   22-02-2019 18:34
Prima banner, binnen 10-15mins te doen.

#2w9l
   22-02-2019 18:33
Korte banner, geen logische volgorde, hele tijd heen en weer lopen. Binnen 30mins te doen, heat sinks aangeraden, ook multihacks als je andere banners hebt gedaan. Verder prima te doen.

Kijkduin
   22-02-2019 18:31
Door werkzaamheden kostte deze banner mij hardlopend 30 minuten, je moest of de bouwput inlopen, wat niet mag, of het winkelcentrum inlopen. Het hoopje portals bij kijkduin zou je normaal zo weghacken nu moest je de hele tijd 1 portal hacken, en weer omlopen etc. Ik denk als de bouw daar over is dat je er met een minuutje of 15 klaar mee bent, leuk dat je ook even de portals op het strand meepakt.

The Dragon Lady
   22-02-2019 18:27
Slaat veel portals over, waypoints zouden vervangen kunnen worden voor portals. Las hier op de site al dat die veel waypoints bevat en dat is ook zo, op 2 plekken waren er gewoon hoopjes waypoints van 4/5/6 waypoints. Verder prima te lopen iets korter dan 2 uur mee bezig geweest.

Den Haag All Stars
   22-02-2019 18:24
Prima bannertje, je bent er lopend zon 90 tot 120 minuten mee bezig. Zoals hieronder, centraal station portals / waypoints kunnen je wat tijd kosten door slechte gps.

HAGUEPOOL
   22-02-2019 18:23
Prima bannertje om te lopen, kostte me anderhalf uur inclusief af en toe wat linken / volzetten

First Kiss
   22-02-2019 18:22
Vanmorgen hardgelopen in 2 uurtjes tijd (18km is de banner ongeveer) prima bannertje slaat wel veel portals over, heb daardoor zelf tussendoor wat lopen hacken wat me wel 2 heat sinks heeft gekost doordat je opeens een stukje terug moet om een nieuwe missie te starten.

A. Vogel tuinen
   22-02-2019 18:19
Je gaat kris kras door de tuinen en je moet zelfs een deel tresspassen omdat er geen pad is en je dus door een deel tuinen moet lopen.

Harbour Elburg @ Night
   22-02-2019 18:17
Prima te doen op de fiets, neem wel een slot mee aangezien je bij a vogeltuinen niet mag fietsen. Ben er met een stadsfietsje iets meer dan 2 uur mee bezig geweest. Ook prima te doen met de auto/lopend (misschien zelfs beter).

Het wapen van Hattem
   22-02-2019 18:16
Prima bannertje om te fietsen, ik heb er 4 uur over gedaan. Je slaat wel wat portals over maar dat heb je tegenwoordig wel vaker door de nieuwe portals die in het spel komen.